Brasserie 't Posthuys

START JE DAG FIT MET EEN VAN ONZE ONTBIJTFORMULES. ZONDAG = ONTBIJTBUFFET MITS RESERVATIE..
Notre menu

VRIJDAGAVOND VANAF 16U = STEAK 250g MET SAUS EN FRIETJES AAN 19.90€.

Even snel en lekker wat eten tijdens de middagpauze, daarbij bediend worden door behulpzaam personeel? Dan bent u bij ons helemaal juist. Brasserie 't Posthuys biedt alles wat u nodig heeft, en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. Profiteer van onze uitgebreide en lekkere huisbereide gerechten en het bijbehorende aanbod aan dranken. Bij goed weer wordt u van harte uitgenodigd om onze idyllische zitplaatsen buiten op te zoeken. Kom tijdens de volgende warmtegolf gewoon bij ons langs: onze geklimatiseerde ruimtes zorgen voor afkoeling en een behagelijke pauze van de warmte.


Centraal gelegen bistro met lunch

Overtuig uzelf en geniet van de traditionele, Franse, Belgische keuken. Geniet van de (h)eerlijke gerechten,  door onze koks met passie bereid. Ook voor de zoetebek hebben wij iets in petto. Onze verse wafels, onze verse lekkere pannenkoeken of ons verfrissend ijs van Averbode smaken erg lekker. Geniet van het ontbijt, de lunch of het vroege avondeten in onze zaak! Wij beschikken over gratis wifi, waarmee u tijdens het verblijf bij ons gezellig op internet kunt surfen.


Een individuele voeding

We hebben ook vegetarische lasagne of vegetarische spaghetti op onze menukaart.

Lactose en gluten vrije broodjes zijn verkrijgbaar bij onze gerechten indien op voorhand besteld.

Suikervrij vanille-ijs 


Fijn u bij ons te mogen verwelkomen!

Uw dieren zijn bij ons natuurlijk ook welkom. Houd rekening met onze openingstijden en kom gewoon bij ons langs. Wij verheugen ons op uw bezoek. Betaal bij ons heel eenvoudig contant of met betaalpas. Voor degene die een beetje haast heeft, pakken wij het eten ook als afhaalgerecht in. Dinsdag en woensdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Nos services

Accessible aux personnes à mobilité réduite
Climatisation
Terrasse
À emporter
Wi-Fi gratuit
Animaux domestiques autorisés

disponibles

Espèces
Paiement sans contact
Carte de débit
Maestro

Heures d'ouverture

Nous sommes fermés

Service ouvert 

Twitter_Logo_Blue